Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] icy tower (na 100% dziala)

MasterofFps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo :D(icy tower nk)

tut na gwiazdki za darmo i wszystkie rzeczy z garderoby

niemozliwe?mozliwe :D

potrzebne programy :

cheat engine

opera

instrukcja :

wlaczamy opere/nk/aplikacje/icytower

wlaczamy cheat engine

nastawiamy to co ja na filmiku :D(zaznaczalem prawym przyciskiem myszy i ctrl + a , a zmienialem value enterem)

filmik :

licze na +

jak ktos nieumie latac w icy towerze to tu macie moj tut 2011 :

-http://www.youtube.com/watch?v=zK2-35Df4KM

Opublikowano

filmik : (zaraz go dam :D wgrywa sie)9-10min(zastanawiam sie czy go wogole tu dac...bo to dziecko krycha mnie przesladuje na pw ...)

Prześladuje?! Ty do mnie cały czas piszesz, więc ogarnij -,-

Dzieckiem jesteś ty ;)

Po co tworzysz tut'a jak jeszcze się filmik nie wstawił na YT?! Jak za 10min nie bd. filmiku to zamykam

/edit

filmik : za 5 min dam filmik(przetwarzanie filmu) a w nagrode prosze o - dla krychy(neo)

I tym pokazujesz jaki jesteś "dorosły"! 3maj tak dalej ;)

/edit2

Gdzie jest ta część?

a w nagrode prosze o - dla krychy(neo)

Wklej ją! Ulży Ci!

Minusujcie ;) Ch**a mi to robi ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

DZIAŁA KOLO MASZ + i 5!!

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

wpisalem od nowa te -999 i dalej nic a poza tym pokazuje mi sie w CE jakis komunikat i mam kliknac YES lub No to pokazuje sie odrazu po wpisaniu tego -999

Opublikowano

super działa!!!! a i już rozumiem o co biega

trzeba tak jak w sklepie np mam spodnie kosztują 2000 i wpisujemy 2000 i adresy w value piszemy -999 i zamiast 2000 to kosztuje -999 to podmienia to co kosztuje na mniej i dodaje kasy nam ja już wszystko kupiłem :D

a i jak się wpisze już te -999 trzeba za każdym razem wyjśc z garberoby i wejść i potem szukamy czegoś za -999 i mamy kaski więcej :P

powiem wam że tajemnicza baszta jest najtrudniejsza a disco baszta najłatwiejsza

5mvx.jpg

Opublikowano

Powiem to tak: u mnie nie działa nie wiem dlaczego chociaż robię to tak samo jak na filmiku zmieniam wartość Value na -999 i nic nawet, gdy wyjdę z garderoby i wejdę z powrotem to także nic NIE WIEM W CZYM ROBIĘ BŁĄD

Opublikowano

super działa!!!! a i już rozumiem o co biega

trzeba tak jak w sklepie np mam spodnie kosztują 2000 i wpisujemy 2000 i adresy w value piszemy -999 i zamiast 2000 to kosztuje -999 to podmienia to co kosztuje na mniej i dodaje kasy nam ja już wszystko kupiłem :D

a i jak się wpisze już te -999 trzeba za każdym razem wyjśc z garberoby i wejść i potem szukamy czegoś za -999 i mamy kaski więcej :P

powiem wam że tajemnicza baszta jest najtrudniejsza a disco baszta najłatwiejsza

dokladnie :D

a jak masz np.750 to wpisujemy -99

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...